Lisa Lois brengt 15 mei een EP uit met diverse covers

Op Lisa Lois schrijft op haar Facebook pagina dat ze de afgelopen periode in de studio heeft doorgebracht  met Bas van den Heuvel.

 

“Feels Like Home”

 Lieve allemaal,

Zoals jullie wellicht hebben gelezen heb ik de afgelopen periode in de studio doorgebracht met Bas van den Heuvel. Waarom? Dat ga ik je nu vertellen. Om jullie niet te lang zonder muziek te laten zitten breng ik binnenkort een EP uit genaamd ‘Feels Like Home’ met met een aantal covers. Covers? Ja, covers! Ik vond het steeds zo leuk om te lezen dat jullie zo positief reageerden op de covers die ik deed op de radio of de kleine stukjes die ik opnam met mijn telefoon, dat het me een goed idee leek om een aantal liedjes op te nemen met piano (op goede kwaliteit). Ondertussen ben ik nog steeds bezig met het schrijven van eigen werk en hoop ook dat zo snel mogelijk te laten horen!

– Lisa Lois