Mariska Pottger en José Steentjes

Met welke zanger(es) , band, koor of andere muzikale samenstelling zou jij nog heel graag een nummer willen opnemen?

Ik ben al jaren „fan” van John Mayer, P!nk en Nikka Costa. Met die laatste heb ik al eens samen mogen werken aangezien ze een liedje voor me heeft geschreven op mijn laatste album (Parachute) maar helaas nooit samen iets opgenomen. Die andere twee zijn misschien wat hoog gegrepen maar dromen mag altijd 😉

Mariska Pottger:

  En wat voor soort nummer zou het dan moeten gaan worden?

 Met John Mayer zou ik wel een lekkere blues plaat willen opnemen omdat ik hem op die manier heb leren kennen en met die muziek ben opgegroeid, blues dan. Met P!nk zou ik wel een vette uptempo track willen maken. Lekker blèren met z’n tweeën 😉 Nikka Costa is een funky/soul zangeres en daar houd ik ook wel van!

En waarom zou jij dat nummer met deze artiest(en) willen maken?

 Waarom niet!? Het zijn mijn muzikale ‚helden’

Welk nummer van jezelf of van een andere artiest raakt jou nog steeds wanneer je dit lied beluistert? En waarom?

 Ik heb nog altijd moeite met I can’t make you love me van Bonnie Raitt. Er is iets met dat liedje waar ik me gewoon heel erg in kan vinden. Nu is de tekst natuurlijk heel erg herkenbaar en zullen er genoeg mensen zijn die zich ermee kunnen identificeren maar ik vind het lastig om hem te zingen of te beluisteren zonder te huilen:

p

Petra Schuiten van Vessem:

Wanneer gaan we meer van je horen. Je bent zo’n goede zangeres maar we horen je te weinig.

Ik ben momenteel weer volop bezig met het schrijven en zoeken van en naar nieuwe liedjes. Ik vind namelijk zelf ook dat ik te weinig te horen ben 😉 Maar er wordt aan gewerkt! En bedankt voor het compliment trouwens!

Cristel Smelt-Hofman:

Wil je nog meer tatoeages of een sleeve?

 Waarschijnlijk wel, ooit. Een sleeve weet ik nog niet al ben ik al op de goede weg met beide armen. Ik ben alleen voorlopig wel weer even klaar denk ik. Is nogal een dure hobby en ook geen super prettig gevoel 😉

Wat is je favoriete tv serie?

 Ik ben niet echt van de series om heel eerlijk te zijn. Ik vind het vaak allemaal te lang duren, haha en daar heb ik geen geduld voor. Moet wel zeggen dat ik wel alle seizoenen van Dexter heb gekeken en dat wel heel tof vond! En Alessandro heeft me eindelijk zo ver gekregen om aan Game Of Thrones te beginnen. Ben nog maar bij het eerste seizoen maar vind het wel leuk!

Ingrid Wildschut:

  Op het album Breaking Away heb je zelf hele mooie nummers geschreven.Hoe vond je het om zelf je nummers te gaan schrijven?

 Best lastig eigenlijk. Ik dacht ook altijd dat ik dat niet kon. Ik deed het wel eens voor schoolopdrachten van de Rockacademie en de Herman Brood Academie maar dan deed ik er verder niets meer mee. Ik vond het best lastig om al mijn persoonlijke verhalen te delen met anderen maar daar had ik ook niet voor kunnen kiezen. Ik ben blij dat ik het gedaan heb omdat ik er ook veel van heb geleerd natuurlijk en een bepaald hoofdstuk van mijn leven heb kunnen afsluiten op deze manier.

Rita Koridon Ga je nog iedere week een cover op Facebook plaatsen?

 Dat is nog wel de bedoeling! Ik weet dat ik het beloofd had een tijdje geleden maar helaas laat m’n gezondheid me een beetje in de steek de laatste tijd. Ben steeds verkouden/ziek.

Queenie Blans:

Kun je iets over de laatste tatoeage vertellen?

Er zit niet echt een betekenis achter. Vond het gewoon mooi en was toe aan iets nieuws 😉

Op facebook gelezen dat je weer bezig bent met schrijfsessies. Ben je al weer druk bezig met een album?

 Ik ben inderdaad druk bezig met schrijven. Een album is nog wel ver weg hoor maar we zijn wel aan het kijken naar een eventuele volgende single. Maar heb geduld! Dat gaat ook nog wel even duren 😉

Mascha Dimitruk  Wanneer komt er (weer) een tour?

 Zodra er een nieuw album is.. Denk ik.. 😉 Nog een clubtour met dezelfde plaat schiet niet echt op. Ik heb vorig jaar al een heel groot deel van Nederland gehad met dit album en daarbij is hij alweer bijna een jaar oud. Even wachten op nieuw materiaal dus.

Myriam van de Plas-Snellen Myriam is erg benieuwd wat je doel is van je muziek. Wil je een boodschap geven met je nummers, hits scoren, mooie muziek maken of emoties doorgeven.

 Mooie muziek maken! En als anderen dat ook waarderen, dan ben ik helemaal blij:

) Hits scoren is natuurlijk leuk en ook niet geheel onbelangrijk als je succesvol wilt zijn maar het is nooit mijn doel geweest  om het te doen voor de fame. Ik denk ook niet dat dat de juiste instelling is. Misschien ben ik ook wel iets te eigenwijs af en toe maar ik wil gewoon maken wat IK mooi vind en niet wat een ander mooi vind. Ik doe het tenslotte ook voor mezelf en ik ben degene die het moet overbrengen. Voel ik het niet? Dan zing ik het niet. Muziek is tenslotte gevoel.

Tosca Kaddourigroesbeek Wil je a.u.b bij je volgende concert Hallelujah nog een keer zingen! Please!!! Een fan!

 Misschien 😉

Carola Hendriks:

  Hoe gaat het met Roos(je)

 Met Roos gaat het goed! Ze is heel lief maar soms ook een echte terror kat. Ze valt midden in de nacht je voeten aan, hangt in alles waar ze niet in mag hangen, ligt in de boekenkast aan m’n boeken te vreten maar ze houdt gelukkig ook heel erg van knuffelen. Net als ik 😉

We sluit af met de laatste vraag van Merel Donders

Wanneer gaan we whiskey drinken.

 Vodka ook goed? 😉 Snel in ieder geval!

 

Lisa Lois ontzettend bedankt voor je tijd!

 

:

//lisalois.eu/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/lisa-lois-concertfotos2.jpg">lisa lois concertfotos

 

:

//lisalois.eu/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/lisa-lois-concert2.jpg">lisa lois concert2